SGK A-B-C- GRUBU FATURA TESLİM İŞLEMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME....

SGK Fatura Teslim İşlemleri hakkında önemli bilgilendirme..

SGK fatura teslim işlemlerinde yapılan değişiklik ile SGK tarafından her eczane için sabit bir numara belirlenmiş ve eczane fatura bilgilerini içeren etiketlerin oluşturulması istenmiştir.Odamız tarafından yeni düzenleme ile ilgili bir yıllık olacak şekilde etiketler bastırılarak hazır hale getirilmiştir.

BurdurMerkez’de bulunan eczacılarımız odamızdan kaşe – imza ile ( Üyemiz veya Eczane Personeline teslim edilebilir. / ) eczanelere dağıtımı yapılacaktır. ( Etiket bulunmayan zarflar teslim alınmayacaktır.)

İlçelerde bulunan meslektaşlarımız ise İlçe Temsilcilerimizden teslim alabilirler. (1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle )

1 Temmuz tarihinden itibaren Haziran 2020 dönemide dahil A-B-Cgruplarına ait faturalar etiket yapıştırılarak kuruma teslim edilecektir.

1-Eczanelere dağıtımı yapılan etiketler A – B - C grubu reçete zarflarına yapıştırılacak olup, YURTDIŞI ve KAN ÜRÜNÜ reçetelerine etiket yapıştırılmayacaktır.

2-Eczanelere Dağıtımı Yapılan Etiketler Reçete zarfının SAĞ ALT KÖŞESİNE yapıştırılacaktır.Örnek ektedir.

3-Etiket üzerinde yer alan bilgililer SGK Dilekçelerininsağüstköşesinede eklenecektir. Dilekçe örneğini ek-1 den indirebilirsiniz.

(Dilekçe örneğini bilgisayarınıza kayıt ederek her ay bu formatı kullanmanız gerekmektedir.)

Lütfen dilekçeyi el ile doldurmayınız. Bilgisayarda düzenledikten sonra yazdırınız.

UYARILAR

-Her fatura grubu için ayrı etiket bastırılmıştır.(A-B-C) Etiketleri zarfa yapıştırırken dikkat edilmesi ve yanlışlık yapılmaması önem arz etmektedir.

-Etiket ve Dilekçe üzerine döküm numarasını yazmayı unutmayınız.

-Dilekçe üzerine fatura grubunu yazmayı unutmayınız. (e-arşiv ya da e-fatura)

Etiketlerde bulunan numara her eczaneye özel olup S.G.K. Kurumu tarafından verilmiştir.

Etiket yapıştırılmayan ve dilekçe formatı doğru olmayan faturalar kurum tarafından kabul edilmeyecektir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Ek-1:SGK dilekçe örneği ( örnek zarfın altındadır )

sgk dilekçe