İlaç Takip Sistemi (İTS) Planlı Kesinti Duyurusu Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Bilgi Sistemleri Dairesi Başkanlığı tarafından 28.06.2022 tarihinde (bugün) yayımlanan duyuruda, İlaç Takip Sistemi (İTS) projesinde yapılan veritabanı çalışmaları kapsamında gerekli düzenlemenin yapılması için İlaç Takip Sisteminin, 8 Temmuz 2022 saat 19.00 - 11 Temmuz 2022 saat 23.59 arasında planlı olarak işlemlere kapatılacağı duyurulmuştur.

Duyuru sonrasında, planlı kesinti süresince, nöbetçi eczanelerimizin ilaç ve eczacılık hizmeti sunumunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için gerekli tedbirlerin alınması ve İTS servis kesintisinden kaynaklı durumlar nedeniyle meslektaşlarımızın sorumlu tutulmaması, Birliğimiz tarafından TİTCK Başkanlığından yazılı olarak talep edilmiştir.

Kurum duyurusu ekteki şekilde olup, meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Kurum duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ