2022 YILI CEZAEVİ SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA

2022 YILI ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELERİ ODAMIZA ULAŞMIŞ OLUP; 23 HAZİRAN PERŞEMBE VE 24 HAZİRAN CUMA GÜNLERİ ODAMIZA AŞAĞIDA BELİRTİLEN EVRAKLARLA GELEREK İMZALANABİLECEKTİR. VERİLEN TARİHLERE RİAYET EDİLMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

SÖZLEŞME İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR;

SÖZLEŞME YENİLEYECEKLER İÇİN;

1-)DEĞİŞİKLİK OLMASI HALİNDE RUHSAT FOTOKOPİSİ

2-)2021 YILI SATIŞ HASILATINI GÖSTEREN EK-5 FORMU (MALİYE ONAYLI) VEYA İNTERAKTİF VERGİ DAİRESİNDEN ALINAN HASILAT BİLGİSİ ECZANE KAŞE İMZASI

3-)MÜKELLEF 7143 SAYILI KANUN İLE TANINAN STOK DÜZENLEME HAKKINDAN YARARLANMIŞ İSE SADECE 2022 YILINDA YAPILACAK SÖZLEŞME YENİLEME İŞLEMİ İÇİN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE BAĞLI OLDUĞU VERGİ DAİRESİNDEN ALINAN BİR ÖNCEKİ YIL HASILATI (2021 YILI) İLE 7143 SAYILI KANUN KAPSAMINDA DÜZENLENE FATURA TUTARI (KDV HARİÇ) VE 7143 SAYILI KANUN KAPSAMINDA DÜZENLENEN FATURA TUTARI HARİÇ SATIŞ HASILATI (KDV HARİÇ TL) BİLGİLERİNİN DE YER ALDIĞI ECZANE BİLGİ FORMU - EK-4-B (EKTE SUNULMUŞTUR.)

4-) DİLEKÇE (EKTE SUNULMUŞTUR.)

5-) KAŞE

İLK DEFA SÖZLEŞME YAPANLAR İÇİN;

1-)KİMLİK FOTOKOPİSİ

2-)RUHSAT FOTOKOPİSİ

3-)İMZA SİRKÜLERİNİN NOTER ONAYLI ÖRNEĞİ

4-)2021 YILI SATIŞ HASILATINI GÖSTEREN EK-5 FORMU (MALİYE ONAYLI) VEYA İNTERAKTİF VERGİ DAİRESİNDEN ALINAN HASILAT BİLGİSİ ECZANE KAŞE İMZASI

5-)MÜKELLEF 7143 SAYILI KANUN İLE TANINAN STOK DÜZENLEME HAKKINDAN YARARLANMIŞ İSE SADECE 2022 YILINDA YAPILACAK SÖZLEŞME YENİLEME İŞLEMİ İÇİN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE BAĞLI OLDUĞU VERGİ DAİRESİNDEN ALINAN BİR ÖNCEKİ YIL HASILATI (2021 YILI) İLE 7143 SAYILI KANUN KAPSAMINDA DÜZENLENE FATURA TUTARI (KDV HARİÇ) VE 7143 SAYILI KANUN KAPSAMINDA DÜZENLENEN FATURA TUTARI HARİÇ SATIŞ HASILATI (KDV HARİÇ TL) BİLGİLERİNİN DE YER ALDIĞI ECZANE BİLGİ FORMU - EK-4-B (EKTE SUNULMUŞTUR.)

6-) DİLEKÇE (EKTE SUNULMUŞTUR.)

4B FORMU

DİLEKÇE