Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile Gerçekleştirilen Toplantı Hakkında

Geçici koruma altındaki yabancıların serbest eczanelerden ilaç teminine yönelik olarak protokol imzalanması çalışması kapsamında, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Birliğimiz temsilcilerinin katılımıyla, 05.01.2021 tarihinde Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya,

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uluslararası Koruma Dairesi Başkanı Harun Başıbüyük, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Göç Uzmanı Mehmet Alper Güngüneş, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Göç Uzmanı Fatih Kesici, Hukuk Danışmanı Av.Seda Doğan,

Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ecz.Ersun Özkan, Hukuk Danışmanı Av. Hüseyin Öğüşlü, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Ecz.Rida Himmet katılım sağladılar.