TEŞEKKÜR

07.04.2013 Pazar Günü Burdur Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ümit Altaş, Tefenni Belediye Başkanı Bayram Kavak, TEB Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Ramazan Ziya Örmeci, Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz.İbrahim Ertürk, Denizli Eczacı Odası Başkanı Ecz.Özen Ekiz, Isparta Eczacı Odası Başkanı Ecz.Saygın Garğın, Hekim dostlarımız,Orman İlçe Müdürlüğü çalışanları,meslektaşlarımız ve değerli yakınları, Lokman, Selçuk, Nevzat Ecza Depoları temsilcileri ile Odamız adına Tefenni İlçemize fidan diktik.

Katılımlarından ötürü Yönetim Kurulu olarak herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Mesleğimizin sorumluluk alanlarından olan halk sağlığı içerisinde doğanın korunmasıda yer almaktadır.Bu nedenle de odamız olarak ''çok da yararlı bir iş yaparak'' yaklaşık 500 adet çam fidanını doğa ile buluşmasına aracılık ettik.

Son yıllarda bozulan ekonomi ve sürekli değişen tebliğlerle artan yükümüz çoğumuzun sosyal hayattan koparak kendi içine kapanmasına neden oldu.Çok büyük hazla yaptığımız bu etkinlikte bahar ile birlikte uyanan doğayı hatırladık.

35 metrekare Eczanelerimizde hergün dijital ortamda sorun çözmekten unuttuğumuz rüzgar uğultusunu, mavi gökyüzünü, toprak kokusunu bir fazla fidan dikebilme telaşı ile çocukca yarıştığımızı gördüm.Bize katılan herkesinde aynı keyfi yaşadığından eminim.

Ve hatta ayrılma vakti geldiğinde bu tip etkinliklerin daha sık yapılması gerektiğinde hemfikir olduk.

''Katılmayan'' ya da ''Katılamayan'' meslektaşlarımız adına üzüntümü özellikle belirtmek isterim.

Değerli meslektaşlarım bir teşekkürü de Lokman Ecza Deposu'na etmek isterim.

14 Haziran 2011tarihinden beri faal olan Oda büromuzun kira oluşu,hem de üye sayımıza bağlı olarak gelirlerimizin az olması 2 yıldır yapılan faaliyetlerde ihtiyacımız olan aracı alamamış olup;gereksinimimizleri Yönetim Kurulu olarak kendi araçlarımızla karşılamak durumunda olduk.Araç alımı konusunda yaptığımız girişimler kaynaklarımızı doğru kullanmak adına bir süre erteledik.Sürekli iş birliği içerisinde olduğumuz ecza depoları kaynak konusunda bize yardım ve destek sözünde bulundular.

14 Mayıs etkinlikleri içerisinde depoların ve Türk Eczacıları Birliği'nin katkıları ile bir araç alımı planlanırken Lokman Ecza Deposu'nun araca katkı koymak yerine odamızın ihtiyacı olan aracı 3 yıllığına Odamıza tahsis ederek bu sorunumuza çözüm getirdiğini belitrmek isterim.

Ancak gözden kaçırılmaması gereken depo sahip ve müdürleri ile yaptığımız görüşmelerde Yönetim Kurulu olarak meslektaşlarımız adına herhangi bir taahütte bulunmadığımızı ve bulunmayacağımızı ancak takdiri siz meslektaşlarımıza bırakacağımızı ilettik. Araç Oda hizmetlerinde kullanılmak üzere ''Yakıt Giderleri'' dışındaki tüm giderlerin Lokman Ecza Deposu tarafından karşılanacak olup; odamıza ekstra bir maliyet getirmemektedir.

Odamıza tahsis edilen aracın hayırlı olmasını ve diktiğimiz fidanların birer ağaca dönmesi umudu ile saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

54.Burdur Eczacı Odası

Yönetim Kurulu Adına