CAPTCHA image
   Doğrulama Kodu Nedir?
Başkan: Ecz. Şükrü Şener
05.05.1966 tarihinde Burdur’da doğdum. İlk ve orta öğrenimini Burdur’da tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde 1983-1987 yılları arasında okudum. Mezun olduktan sonra 02.12.1987 tarihinde Burdur ili Çeltikçi İlçesinde eczane açtım ve halen burada faaliyetime devam etmekteyim. Geçmiş senelerde 15.Bölge Isparta-Burdur Eczacı Odası’nda 3 dönem Yönetim Kurulu üyeliği 1 dönem Haysiyet Divanı üyeliği ve 2 dönem Büyük Kongre delegeliği görevlerinde de bulundum. 54.Bölge Burdur Eczacı Odası kurulduktan sonra Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti tarafından “Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi” olarak atandım. Kurucu Yönetim Kurulu’nda Genel Sekreterlik görevine seçildim.Bir dönem genel Sekreterlik yaptıktan sonra Genel Kurul neticesinde Oda Başkanlığına seçildim.
Eczacılık mesleğinin yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu üyeliği görevlerini de sürdürmekteyim. Satranç Federasyonu İl temsilciliği görevi ile birlikte Ulusal Satranç Hakemliği’de yapmaktayım.Evli ve 1 çocuk babasıyım.

Telefon Ecz. : 0.248.7112120 Cep : 0.505.8751515

E-mail : celtikcisener@hotmail.com sukrusener15@gmail.com.tr

Genel Sekreter: Ecz. Ferdi Demirol
5 Eylül 1979 tarihinde Burdur’un Tefenni ilçesinde doğdu.İlk öğrenimini Tefenni ilçesinde orta öğrenimini Burdur Anadolu Lisesinde yatılı olarak tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı.2003 yılında mezun olup Burdur’un Tefenni ilçesinde serbest eczacılığa başladı.15.Bölge Isparta-Burdur Eczacı Odası’nda halen sürdürmekte olduğu ilçe temsilciliği görevine başladı.14 Haziran tarihinde TEB Merkez Heyeti tarafından kurucu yönetim kurulu üyesi olarak atandı.

Sayman: Ecz. Esra Gürpınar
15.08.1979 tarihinde Burdur’da doğdu. İlk öğrenimini Burdur’da, orta öğrenimini Eskişehir Fatih Fen Lisesi’nde başlayıp Burdur Cumhuriyet Lisesinde tamamladı. 1996-2001 yılları arasında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde okudu. Mezuniyet sonrası 2001 yılında Burdur’da serbest eczacılığa başladı, ve halen faaliyetine devam etmektedir. 09.06.2011 tarihinde yapılan seçimli genel kurul sonrasında Edak Ecza Kooperatifi’nde yönetim kurulu yedek üyesi olarak göreve başladı. Evli ve bir çocuk annesidir.

Üye: Ecz. Ahmet Doğan

Üye: Ecz. Özge Güreşir
15.08.1984 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk öğrenimini İstanbul’da, orta öğrenimini İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden 2006 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra İ.E. Ulagay İlaç Sanayi ve Genzyme İlaç Türkiye’de ruhsatlandırma ve farmakovijilans uzmanı olarak çalıştı. 2011 yılında Şükran Eczanesi’ni açarak serbest eczacılığa başladı ve halen sürdürmektedir.

KARAMANLI ECZ./KARAMANLI

ŞİFA ECZ./YEŞİLOVA