CAPTCHA image
   Doğrulama Kodu Nedir?
Büyük Kongre Delegeleri
Ecz. Ali Orkun Ercengiz
1973 yılında Burdur'da doğdu.İlk ve orta öğrenimini Burdur'da tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu. Vatani görevini tamamlayarak 1999 yılında Burdur'da serbest eczacılığa başladı.15.bölge Isparta-Burdur Eczacı Odası'nda Burdur il temsilciliği de olmak üzere çeşitli kademelerde görev yaptı. 2004 yılında Burdur il temsilciliği açılması için başlattığı çalışma 15. Bölge Isparta-Burdur Eczacı Odası yönetim kurulu kararıyla hayat buldu. 2009 yılında Teb genel kurulunda alınan kararla yeter sayıya ulaşıldığı 2011 yılında Burdur Eczacı Odası kurulması için çalışmaları takip etti. Teb tarafından 14 haziran 2011 de Burdur'da yapılan toplantının ardından 54.Bölge Burdur Eczacı Odası kurucu yönetimine atandı.Yönetim Kurulu tarafından başkan seçildi.Evli ve bir çocuk babası olup iyi derecede ingilizce bilmektedir.

Ecz. Sadife Özcan 01/07/1964‘te Burdur’da doğdu.1981‘de Burdur Lisesi’ni,1986’da Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni bitirdi.1989 yılında Burdur’da Köprübaşı Eczanesini açtı.Evli ve iki çocuk annesidir.Halen Burdur’da Köprübaşı Eczanesi’nin sahibi ve mesul müdürü olarak çalışmaktadır.

Ecz. Şükrü Şener
05.05.1966 tarihinde Burdur’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Burdur’da tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde 1983-1987 yılları arasında okudu. Mezun olduktan sonra 02.12.1987 tarihinde Burdur ili Çeltikçi İlçesinde eczane açtı ve halen burada faaliyetine devam etmektedir. 54.Bölge Burdur Eczacı odası kurulduktan sonra Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti tarafından “Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi” olarak atandı. Şuan yürütmekte olduğu Genel Sekreterlik görevinin yanında Çeltikçi İlçe temsilciliğini de yapmaktadır. Ayrıca geçmiş senelerde 15.Bölge Isparta-Burdur Eczacı Odası’nda 3 dönem Yönetim Kurulu üyeliği 1 dönem Haysiyet Divanı üyeliği ve 2 dönem Büyük Kongre delegeliği görevlerinde de bulunmuştur.. Eczacılık mesleğinin yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu üyeliği görevlerini de sürdürmektedir. Satranç Federasyonu Çeltikçi İlçe temsilciliği görevini de yürütmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Telefon Ecz. :0.248.7112120 Cep : 0.505.8751515

E-mail : celtikcisener@hotmail.com sukrusener@fenerbahce.com.tr