BÜYÜK ÖNDERİMİZİ, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 79.YILINDA ÖZLEMLE ANIYORUZ!

Bıraktığı ölümsüz eserlerin varisi olmakla daima gurur duyduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 79. Yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.

Büyük Önder’i ebediyete uğurladığımız 10 Kasım gününü, bir matem günü olarak değil; O’nun mücadele heyecanını hissederek, fikirlerini çok daha iyi anlamaya çalışarak yaşıyoruz ve yaşatmaya devam edeceğiz!

Emperyalizme karşı verilen Kurtuluş Mücadelemizin mimarı, laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dün olduğu gibi bundan böyle de yolumuzu aydınlatmaya devam edecek, ilke ve devrimleri ülkemizin geleceğine yön vermeyi sürdürecektir.

Aramızdan ayrılışının 79. Yıl dönümünde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi, şükran ve büyük bir özlemle anıyor; gösterdiği çağdaş Türkiye hedeflerine doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğimize bir kez daha söz veriyoruz.

10 Kasım ile ilgili hazırlanan videoyu izlemek için tıklayınız.

MERKEZ HEYETİ