YURT DIŞI SSK'LI HASTALARA AİT RAPORLU REÇETELERLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Bilindiği üzere; Yurt Dışı SSK'lı olarak sağlık hizmetinden faydalanan kişilerin raporlu reçetelerinin karşılanması sırasında hasta raporunun arkasına reçete edilen ilaç bilgilerinin yazılması gerekmektedir.

Antalya SGKSağlık Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından tarafımıza yapılan bilgilendirme neticesinde, bir çok meslektaşımızın bu hususa dikkat etmediği ve ilgili raporların arka yüzünde bulunması gereken bu bilgilerin bulunmamasından dolayı mağduriyet yaşadıkları anlaşılmıştır.

Bu durumdan kaynaklanan mağduriyetlerin oluşmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi gereği önemle meslektaşlarımıza duyurulur.

NOT :Rapor arkasında olması gereken bu bilgilerin rapor arkasında yazılacak yer kalmaması durumunda ekte bulunan Yurt Dışı Raporlu Hasta İlaç Takip Formunun doldurularak rapora ilave edilmesi gerekmektedir.

YURT DIŞI RAPORLU HASTA İLAÇ TAKİP FORMU