TÜM MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE - 2011 YILI HASILAT GİRİŞİ EKRANINA KAYDEDİLEN BİLGİLER HAKKINDA

Bilindiği gibi, meslektaşlarımızın, 2011 Yılı satış hasılatı bilgisini (KDV hariç)www.teb.org.trüzerinde açılan “2011 Yılı Hasılat Girişi” ekranına kayıt etmeleri duyurulmuştu.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile 2012 Yılı için sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımız tarafından kullanılmak üzere bastırılmakta olan Tip Sözleşme Formlarının adetleri, hasılat bilgileri doğrultusunda belirlenmekte olduğundan, üyelerinizin bu ekrana doğru veri girişi yapmış olmaları, sözleşme temini sırasında mağduriyet yaşamamaları açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu nedenle, 10 Şubat 2012 (yarın) Cuma akşamı saat 18:00’e kadar;

www.teb.org.trde yer alan “2011 Yılı Hasılat Girişi” ekranına veri girişi yapılmamış ise bu işlemin yapılması,

•Veri girişi yapılmış ise, girilen verinin doğruluğunun kontrol edilerek, hatalı ise düzeltilmesi,

Konularında üyelerinizin ivedi olarak bilgilendirilmesi ve belirtilen işlemlerin tamamlanmasının sağlanması için gereğini önemle rica ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY